Psychotherapeuten

Céline Opsomer – Geconventioneerd klinisch pychologe

Opleiding: Master Klinische Psychologie – Acceptance and Commitment Therapie – Voedingspsychologie

Doelgroep: jongeren / (jong)volwassenen

Werkdomeinen: stress, burn/bore-out, depressie, somberheid, laag zelfbeeld, angst, slaapmoeilijkheden, motivatieproblemen, algemene twijfels en zorgen.

Werkwijze: Individuele begeleiding. Vanuit een rustige, warme en authentieke houding begeleid ik je in je verhaal. Rekening houdend met jouw behoeften en ritme combineer ik gesprek met aandachtsoefeningen, ademhalingstechnieken, visualisaties, relaxatie, mindfulness, … Samen gaan we aan de slag om je te helpen omgaan met en erkennen van lastige gevoelens, hindernissen te overwinnen, afstand te leren nemen van moeilijke gedachten, op zoek te gaan naar de eigen waarden en ernaar te leven.

Céline: rustig, open, oplossingsgericht, zorgzaam, leergierig

Gespreksuren: op afspraak dinsdagnamiddag

Contact:
tel 0472 54 36 98
mail celine.psychopraktijk@gmail.com 

Charlotte Warrand – Geconventioneerd klinisch psychologe, eerstelijnshulpverlening

Doelgroep: jongeren, (jong)volwassenen, koppels, gezinnen

Werkdomeinen: depressie, burn-out, stress, laag zelfbeeld, slaapmoelijkheden, suïcidaliteit, angst, automutilatie, communicatieproblemen, eenzaamheid, grenzen stellen, moeilijkheden binnen koppel & gezin…

Werkwijze: individuele therapie en relatie- en gezinstherapie. Tijdens de gesprekken wordt er samen met de betrokken perso(o)n(en) aandacht besteed aan de aanwezige moeilijkheden en problemen, hoe deze zijn ontstaan en wat de impact hiervan is. Er wordt gekeken naar de gewenste veranderingen en wat er nodig is om deze tot stand te brengen. Ook de krachten en de positieve eigenschappen komen aan bod. De nadruk ligt binnen de therapie niet op het zoeken van oorzaken maar op het zoeken naar verbinding en mogelijkheden om het anders te doen.

Charlotte: betrokken, oplossingsgericht, spontaan, zorgzaam

Gespreksuren: op afspraak donderdagnamiddag/avond, vrijdagvoormiddag

Contact:
tel 0484 58 19 66
mail psy.cwarrand@hotmail.com

Anne Geerts – Psychotherapie, loopbaancoaching en conflictbemiddeling

Opleiding: T.E.W. Gestalttherapie; contextuele en systemische therapie; loopbaancoaching; bemiddeling

Doelgroep: volwassenen

Werkdomein:
Therapie: stress, (faal)angst, onzekerheid, lusteloos, neerslachtig, rouw en verlies, laag zelfbeeld, zelfvertrouwen, relatieproblemen, eenzaamheid, contact met jezelf herstellen, grenzen stellen, moeite met ontspannen/slapen, burn/bore-out.
Loopbaancoaching met VDAB-cheques: voor professioneel actieve werknemers en zelfstandigen die anders willen werken of ander werk willen. Competenties/talent (waar ben ik goed in), uitdagingen op het werk aanpakken, werk-privé in balans, timemanagement, wat wil ik echt doen?

Werkwijze: interactief afgestemd op jouw hulpvraag en verlangen. Gesprekstherapie, lichaamswerk (adem/beweging/posture), opstelling, creatieve benadering, …

Anne: betrokken, authentiek, motiverend, integer, oplossingsgericht.

Gespreksuren: op afspraak.

Contact:
tel 0476/89 80 06
Email anne@annegeerts.be
Website www.danshetleven.be 

Contact

Contacteer ons

02 321 00 00

Afspraak maken

Online agenda

Adres

Schoolweg 9, bus 1
1750 Lennik