Paramedici

De fysieke gezondheid en het psychosociaal welzijn zijn nauw met elkaar verbonden daarom wil het Medisch Huis Lennik graag voor haar patiënten de toegankelijkheid naar psychologische/psychotherapeutische ondersteuning vergroten. Zowel kinderen, jongeren, als volwassenen kunnen op bepaalde tijdstippen en binnen hun vertrouwde omgeving van de groepspraktijk terecht bij een psycholoog/psychotherapeut.

Psychologische begeleiding is een aanvullende en wetenschappelijk verantwoorde aanpak voor tal van hulpvragen en problemen. In een eerste vrijblijvend gesprek worden jouw hulpvraag en verwachtingen verkend, maak je kennis met onze manier van werken en worden afspraken gemaakt voor een verdere begeleiding. Mits instemming van de patiënt werken huisarts en psycholoog/psychotherapeut nauw samen, wat een waardevolle meerwaarde kan betekenen voor de evolutie van de patiënt. Daarnaast wordt er op verzoek samengewerkt met belangrijke andere betrokken partijen zoals het gezin, andere hulpverleners, etc.

Een afspraak kan gemaakt worden door telefonisch of per mail contact op te nemen met de betreffende psycholoog/psychotherapeut.

De betaling vindt plaats na elke raadpleging bij de psycholoog via de bancontact app of cash.
Sommige (ziekte-)verzekeringen voorzien in een (gedeeltelijke) terugbetaling voor psychologische hulp. Hiervoor contacteer je best je ziekenfonds, want de terugbetalingsmodaliteiten zijn voortdurend in evolutie.

We verwijzen hiervoor ook graag door naar: www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html

Een gemaakte afspraak dient minimaal één werkdag (24u) voor de oorspronkelijke afspraak geannuleerd of verplaatst te worden. Wanneer je niet komt opdagen of je je afspraak te laat annuleert, zijn we verplicht om de afspraak aan te rekenen.

Contact

Contacteer ons

02 321 00 00

Afspraak maken

Online agenda

Adres

Schoolweg 9, bus 1
1750 Lennik